NFH tabte for første gang i sæsonen

Nykøbing Falster tabte 31-26, da de på udebane mødte Randers.

Det var et i sæsonen ubesejret hold, der onsdag aften kunne gå på banen i Randers. I de første tre kampe har holdet fået spillet sig til en sejr og to uafgjorte resultater.

Men onsdagens modstander var også på papiret end modstander, der kunne blive svær. Randers HK har nemlig i deres første tre kampe vundet to og fået et uafgjort resultat med sig fra en enkelt. En statistik, der har fået dem til tops i tabellen.

Og det var også Randers, der med en sikker indsats kunne sende NFH tilbage til Nykøbing med et nederlag i bagagen.

Allerede ved pausen var det jyske hold foran 16-13. Og heller ikke i anden halvleg ændrede styrkeforholdet sig - slutresultatet blev 31-26 til Randers. De ligger nu øverst i Boxer Dameligaen. NFH ligger nu med fire point på en syvende plads.