NFH tabte endnu en gyser

Endnu en gang forduftede sejren i sidste øjeblik for NFH, da håndboldkvinderne fra Falster tabte med 24-25 til Skive.

De havde ellers lige vænnet sig til at juble efter sidste weekends succes mod bundkollegaerne fra Sønderjyske. Men fredag aften kom NFH ned på jorden igen med et brag, da Skive løb med sejren på 25-24 i sidste minut.

Inden da var NFH ellers rigtig godt med og flere gange foran i bundkampen i damernes håndboldliga. Der stod 11-11 ved pausen og fire minutter før tid var NFH faktisk foran 24-22. Men så blev der brændt og falstringerne havde et par grimme boldtab, så et halvt minut før tid var de blå-gule pludselig bagud med et enkelt mål.

I sidste angreb endte bolden hos Sascha Juul, men fløjspilleren blev afleveret i en meget spids vinkel, så selvom lobbet blev forsøgt, så kunne Skive-målvogteren pille skuddet. Endnu et tæt nederlag i en lidt for stor samling, og efter sønderjysk point også fredag aften er NFH nu kun et enkelt point over den direkte nedrykningsplads.

Allerede i næste uge kan den dog blive optaget af Vejen EH, der er i store økonomiske problemer og fredag måtte opgive at betale spillernes løn. Går klubben konkurs, så bliver Vejen tvangsnedrykket, og NFH er så endda tæt på de pladser, der sikrer en liga-plads uden play-off-kampe.