¨

NFH-spiller udtaget til landsholdet

Her er Lærke Nolsøe i kamp mod Skanderborg. Foto: Peter Larsen

Venstrefløjen Lærke Nolsøe Pedersen kommer med på et afbud til træningsturneringen Golden League i Frankrig.

Når det danske kvindelandshold i håndbold i næste uge skal spille træningsturneringen Golden League i Frankrig, så bliver det med endnu en NFH-spiller i truppen.

Venstrefløjen Lærke Nolsøe Pedersen er nemlig blevet efterudtaget til truppen, skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) på sin hjemmeside.

Skal spille tre træningskampe

NFH-spilleren skal afløse Maria Fisker fra Randers HK, som i længere tid har haft problemer med sin ene fod. Derfor har landstræner Klavs Bruun Jørgensen valgt at indkalde Lærke Nolsøe Pedersen.

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft Maria med, men vi ved omvendt godt, hvor hun står, og derfor var der ikke nogen grund til at gøre foden værre. Nu har vi i stedet muligheden for at se nærmere på Lærke Nolsøe, som tidligere har været forhindret i at deltage på vores samlinger på grund af skader, siger landstræner Klavs Bruun Jørgensen ifølge DHF.

Danmark skal møde Frankrig, Rusland og Norge i de tre træningskampe. Foruden venstrefløjen er også stregspilleren Sarah Iversen fra NFH en del af landsholdstruppen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App