NFH siger ja til plads i håndboldliga

Onsdag aften meddelte NFH, at klubben takker ja til plads i håndboldligaen efter Skive fH's farvel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nykøbing Falster Håndbold siger ja til en plads i kvindernes håndboldliga.

Sådan lyder det fra klubben onsdag aften, efter det tidligere kom frem, at Skive fH trækker deres damehold fra ligaen for den kommende sæson.

- Strategien har været, at vi med en smal trup og en stærk start 7´er skulle vinde 1.division og derefter at begynde opgraderingen, når vi var rykket op i BOXER Dameligaen. Udfordringen er, at vi allerede nu skal tage step 2 i NFH version 2.0+, hvor vi efter vores plan først skulle steppe op om et år, siger Søren Jakobsen, der er direktør i NFH. 

NFH har dagen igennem drøftet overtagelsen af pladsen og har i den forbindelse afholdt ekstraordinært bestyrelsesmøde for at komme frem til en endelig beslutning.

- Det gav stof til eftertanke, og i NFH var vi i dialog internt og med forskellige partnere forud for at tage beslutningen. Efter vores interne ekstraordinære bestyrelsesmøde og med tilkendegivelser fra en bred vifte af partnere og sponsorer om fortsat stigende opbakning, er vi klar på også i kommende sæson at spille i den allerbedste række i Danmark – i BOXER Dameligaen, fortsætter direktør, Søren Jakobsen.

Det er ikke første gang, at NFH kommer i ligaen på grund af et afbud. I den forgangne sæson skulle de ikke have spillet i den bedste række, men da Vejen EH trak sig på grund af konkurs, overtog NFH pladsen.