¨

NFH-projekt får TV 2 Sport til at dække 1. divisionsbold

Foto: TV ØST

Nykøbing Falster Håndboldklubs projekt og indkøb af to landsholdsspillere har vakt så stor opsigt, at TV 2 næste sæson dækker 1. divisions håndbold.

Når Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) efter sommerferien rykker ned i 1. division, så rykker TV 2 Sport med. Normalt dækker TV 2 kun håndbold i landets bedste række, men projektet på Falster er så spændende, at stationens sportskanal vil følge med i NFH's rejse. Det skriver TV 2 Sporten på sin hjemmeside.

For nylig offentliggjorde klubben, at den har skrevet kontrakt med landsholdsspillerne Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt - to store profiler i håndboldverdenen, og med en nyunderskrevet kontrakt med Niels Agesen som cheftræner fra næste sæson oveni er klubben klar til at sætte kraftigt ind i forhold til straks at komme tilbage i ligaen og forblive der.

Fans er medvirkende årsag

NFH kalder projektet 'NFH version 2.0', og det finder de altså så interessant på TV 2 Sport, at de i næste sæson lover at live-transmittere mindst en kamp fra hallen på Falster.

TV 2 Sports chefredaktør, John Jäger, siger, at også klubbens mange trofaste fans, der er kendt i hele håndboldlandet for deres massive opbakning til det lokale hold, har været medvirkende årsag til beslutningen om at tage en tur med i 1. division.

- Publikum skaber så fed en stemning på Falster, så i næste sæson gør vi en undtagelse, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App