NFH klar med slagsang

Håndbolddamerne fra Nykøbing Falster Håndboldklub får debut i ligaen med en ny slagsang til at varme både dem og publikum op til braget på fredag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

"Vi de gule og blå" er navnet på den nye slagsang, som fremover skal følge damerne fra Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH).

- Alle de store klubber har jo en slagsang, så det skulle vi da også have, og nu hvor damerne er rykket i ligaen var det oplagt at få den lavet nu, lyder det fra klubbens direktør Søren Jakobsen.

Sang med X-Factor

Mandag var der verdenspremiere på NFH-sangens musikvideo, som blev præsenteret på et stort sponsorarrangement på Nykøbing Falster Teater.

Spillerne er med i videoen, men det er ikke dem, der har fået lov til at synge tonerne til "Vi de gule og blå". Det klarer Phuong, som flere måske har set i X-Factor, som hun deltog i sidste år. Hun spiller i band sammen med Lasse Nagel, der er en af lokalområdets musikere og manden bag teksten til NFH-sangen, så valget af sangerinde faldt let.

Første kamp fredag

Håndboldpigerne rykkede før sommerferien op i ligaen og skal spille deres første kamp på fredag på hjemmebanen PriceRunner Arena mod Team Tvis Holstebro klokken 19.30, og mon ikke publikum der får den nye sang at høre for fuldt drøn?

- Vi har sat 4 storskærme op, så publikum både kan se musikvideoen og høre sangen. Vi er helt klar til kamp, siger Søren Jakobsen, som understreger, at den nye sang ikke kun tilhører ligadamerne.

- Sådan en sang er med til at binde klubben sammen, og det er hele klubbens. Den kan bruges af alle vores spillere og slår jo netop på, at vi alle sammen kæmper for Nykøbing Falster og landsdelen, siger han.

Du kan se videoen og høre sangen her:

[video:youtube:http://www.youtube.com/watch?v=OyemlSC-jj4]