¨

NFH kan få friplads til ligaen igen

Foto: TV ØST

For andet år i træk kan Nykøbing Falster Håndboldklubs bedste damehold ende med en friplads til ligaen, fordi Skive FH overvejer at trække deres damehold.

Selv om Nykøbing Falster Håndboldklubs (NFH) kvinder rykkede ud af ligaen i denne sæson, kan de ende med efter sommerferien alligevel at skulle spille i landets bedste række.

Årsagen er, at Skive FH overvejer at trække deres damehold, fordi klubbens herrer netop er rykket op og også skal spille ligabold næste år.

Klubben har lige nu ikke råd til at have to hold i bedste række og overvejer derfor at trække dameholdet. At overvejelserne netop går på damerne skyldes ifølge Ritzau det faktum, at 10-11 af de 16 damespillere i truppen forlader Skive FH. Samtidig stopper træner Ryan Zinglersen i klubben, og derfor giver det mest mening at trække dameholdet, der dermed har kæmpet forgæves for overlevelse i ligaen.

Direktør afventer situationen

NFHs direktør, Søren Jacobsen, er tilbageholdende med jublen. I den forgangne sæson spillede klubben også i ligaen på et frikort efter at være rykket ned. Men Vejen EH måtte trække sig, så NFH i stedet fik pladsen, og det gik mildest talt ikke ret godt for falstringerne, der endte på en absolut sidsteplads i rækken.

- Nu vil jeg jo ikke kommentere på løse rygter, men vi har jo været igennem det før, siger Søren Jacobsen til TV ØST.

NFHs hold vil formentligt have bedre chancer for at klare sig i ligaen nu. Siden sæsonen sluttede, har klubben indkøbt adskillige stjernespillere - blandt andre landsholdsprofilerne Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App