NFH henter ny målvogter fra Randers HK

Den danske landsholdsmålvogter, Cecilie Greve, skifter fra Randers HK til Nykøbing Falster på en tre-årig kontrakt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der bliver hentet nye spillere til Nykøbing Falsters kvindehold for tiden. 

Fornylig var det den svenske stregspiller, Anna Lagerquist, som kunne kalde sig en del af NFH. Og nu er det altså den garvede Cecilie Greve, der rykker fra Randers HK til NFH. 

Hun har spillet 39 A-landskampe for Danmark, og kommer til NFH som forsvarende pokalvinder og pokalfighter med Randers HK.

- Jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af NFH efter sommerferien. Det er en klub i fremgang, som jo består af en blanding af rutinerede spillere og unge talenter. Jeg tror på at vi får en stærk sammensat trup og på sigt kan blive en fast del af toppen i dansk håndbold og spille med om medaljer, siger Cecilie Greve i en pressemeddelelse. 

Også formanden i NFH, Henrik Hansen, glæder sig over den nye spiller på holdet. 

- Ved ansættelsen af Jakob Larsen og dermed et stilskifte rent forsvarsmæssigt, er vi sikre på, at vi har fundet den rigtige målvogter, til at stå bag NFH forsvaret i de kommende tre sæsoner. Vi tror på at Cecilie Greve passer godt ind i Jakob Larsens forsvars filosofi, og så er vi altid stolte i NFH, når en landsholdsspiller vælger NFH. 
 
Cecilie Greve har tidligere haft Jakob Larsen som træner, da han i en kort periode var træner i HC Odense, hvor Cecilie var målvogter.