NFH henter ny cheftræner i GOG

NFH har indkaldt pressen for at præsentere deres nye cheftræner klokken 17.00. Men allerede nu kan TV ØST afsløre, hvem den nye cheftræner bliver.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var med et blødende håndboldhjerte, at cheftræneren i NFH, Niels Agesen, valgte at forlade klubben af familiære årsager.

- Rent håndboldmæssigt kan jeg ikke finde én eneste grund til at stoppe. Det er fantastiske spillere, og dem bag klubben er gode mennesker at arbejde sammen med. Mit håndboldhjerte gør ondt. Men der er en ting, der står foran det, og det er familien, sagde cheftræneren den 17. januar til TV ØST.

Lige siden har Nykøbing Falster-klubben været på jagt efter en ny cheftræner til håndboldkvinderne. Og ny har NFH endelig fundet afløseren til Niels Agesen.

Pressemøde klokken 17.00

Det bliver ifølge TV ØSTs oplysninger den nuværende cheftræner i GOG, herretræner Jakob Larsen, som har kontraktudløb med den sydfynske klub til sommer.

- Jeg vil ikke bekræfte noget, men vi afslører det på et pressemøde senere i dag, siger Henrik Hansen, formand for NFH, til TV ØST.

NFH afholder pressemøde klokken 17.00 i Scandlines Arena.