¨

NFH henter højre fløj med Champions League erfaring

Foto: TV ØST

Endnu en ny spiller er kommet i hus i Nykøbing Falster Håndboldklub, der netop har sikret sig den brasilianske højre fløj Mariana Costa.

Fra kommende sæson får Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) forstærkning af den stærke og hurtige fløjspiller Mariana Costa. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Senest har NFH’s nye højre fløj spillet for HYPO i Østrig, hvor hun har tilegnet sig erfaring fra Champions League. Ligeledes var hun en del af den brasilianske trup, der blev verdensmestre i Serbien i 2013.

Det er en særdeles dygtig og løbestærk håndboldspiller, som har tegnet kontrakt med NFH i BOXER Dameligaen. NFH’s nye cheftræner Niels Agesen fortæller om spillerindkøbet:

- Mariana er en ung og spændende spiller. Hun har i sæsonen 2013/14 spillet i Vendsyssel, og der fulgte jeg hende med stor interesse. Senest har hun præsenteret HYPO i Østrig. Det vigtigste, jeg ser hos Mariana er, at hun er ærgerrig for at lære og dermed udvikle sig. Hun er en hurtig og træfsikker spiller, som jeg forventer mig meget af.

Glæder sig til fansene

Selv siger Mariana Costa om skiftet til BOXER Dameligaen og NFH, at hun glæder sig til at spille i den danske liga.

- Jeg glæder mig til at udvikle mig selv og mit håndboldspil i verdens bedste liga, som den danske BOXER Dameliga er. NFH har jeg valgt, da jeg ser et stort potentiale i klubben for fremtiden, og jeg er helt sikker på, at vi bider os fast i den bedste danske række fremadrettet med den trup, som er klar ved sæsonstart, siger flæjspilleren, der også ser frem til at møde det berygtede hjemmepublikum.

- NFH’s fans glæder jeg mig til at opleve i Scandlines ARENA. Jeg har i hørt, at NFH har Danmarks bedste publikum. Det lyder fantastisk og er med til at motivere mig til at gøre en ekstraordinær indsats på banen i den gule trøje.

Med hjælp fra partner

Mariana Costa trækker i trøjen fra 1. juli og bosætter sig i samme ombæring lokalt i Nykøbing Falster. Tilgangen af den brasilianske fløj sker med en økonomisk indsprøjtning fra NFH's partner Deloitte, som med sit engagement har sikret, at spillerkontrakten blev en realitet.

NFH sikrede sig trods en nedrykning til 1. division en plads i ligaen, da Skives kvinder for nyligt trak sig fra deres plads. Klubbens herrer er netop rykket op i landets bedste række, og da den ikke havde råd til to hold i ligaen, blev dameholdet trukket, idet størstedelen af holdet allerede havde forladt klubben.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App