NFH henter 3 verdensmestre

3 verdensmestre fra Brasilien skal næste sæson være med til at vende nederlag til succes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var dagen hvor de store ord var fundet frem i Nykøbing Falster.

- Det er fuldstændig fantastisk. Så er det stort. Jeg tror på, at vi bliver i ligaen nu, siger Niklas Weishaupt fra NFH Supporters.

Tirsdag aften kunne NFH præsentere en forstærket spillertrup. Inden aftenens pressemøde var der gået rygter om, at klubben ville præsentere en brasiliansk spiller. Men efter 20 minutters pressemøde havde klubben præsenteret 3 brasilianske spillere foran omkring 200 fremmøde fans.

Alle 3 spillere var en del af det hold, der sidste år vandt verdensmesterskabet med Brasilien i Serbien.

- Det er fantastisk. Jeg tror ikke, at der var ret mange, der troede på, at Nykøbing Falster kunne præsentere 3 verdensmestre, siger Kenneth Sahlholdt, der er træner for NFH.

De 3 nye spillere er Karoline de Souza, der i denne sæson har spillet for Team Tvis Holstebro, bagspilleren Mayara Moura og stregspilleren Elaine Gomes.

Karoline de Souza havde taget turen fra Holstebro til Nykøbing Falster, for at blive præsenteret foran tilskuerne.

- Jeg er virkelig glad for at komme til NFH, jeg er sikker på, at vi får en fantastisk sæson sammen, siger Karoline de Souza.

Det er lidt af en sensation, at NFH tirsdag kunne præsentere 3 brasilianske verdensmestre. For halvanden måned siden rykkede holdet ned i 1. division. Men da Vejen EH gik konkurs, blev der igen plads til NFH i ligaen.

- Havde du spurgt mig for 2 måneder siden, så havde jeg ikke troet på, at vi kunne stå her i dag. Det er en rutschebanetur, der er eksploderet med det her i dag, siger træner Kenneth Sahlholdt.

Brasilianerne er hentet til Danmark i samarbejde med Morten Soubak, der er født og opvokset i Fodby uden for Næstved. Siden 2009 har han været landstræner for Brasilien og var med til at vinde VM med de 3 nye NFH-spillere.

- Jeg håber, at de kan være med til at løfte niveauet i NFH til næste sæson, og så håber jeg også,

at spillerne kan blive udviklet af ligaen, siger Morten Soubak.

Efter en skuffende sæson kan NFH nu se frem til endnu en sæson i den bedste danske række og med en stærkere trup, er ambitionerne også blevet større.

- Det nye mål er, at vi undgår alt, hvad der hedder nedrykning. Det vil sige, at vi ligger i den gruppe, der hedder 7.-9. pladsen, siger Kenneth Sahlholdt.

De 3 nye brasilianske spillere trækker i NFH-trøjen, når næste sæson starter til september.