¨

NFH-fan får karantæne efter pap-kast

Kampen mellem NFH og København Håndbold blev stoppet, da en tilskuer kastede et kampprogram på banen. Dette skete midt i et angreb af København Håndbold, da der kun var 12 sekunder tilbage. Kampen endte uafgjort. Foto: TV ØST

02:43

Kampen mellem NFH og København Håndbold blev stoppet, da en tilskuer kastede et kampprogram på banen. Dette skete midt i et angreb af København Håndbold, da der kun var 12 sekunder tilbage. Kampen endte uafgjort.

1 af 2

En mand har fået karantæne på ubestemt tid, efter han kastede et stykke pap ind på banen i NFHs kamp mod København Håndbold.

Voldsomme følelser i de sidste, afgørende sekunder af kampen mellem NFH og København Håndbold fik torsdag en fan til at kaste et kampprogram ind på banen, hvor København Håndbold var i gang med kampens sidste angreb.

Kampprogrammet af pap førte til, at kampen blev afbrudt – og det får nu yderligere konsekvenser for den fan, der kastede med programmet. Han er nemlig blevet identificeret via videooptagelser, og har fået karantæne fra Scandlines Arena.

Klubben har endvidere meddelt ham, at de vil kræve, at han betaler eventuelle bøder fra håndboldforbundet som en konsekvens af sine handlinger.

Ifølge TV2 Sport overvejer håndboldforbundet nu, om der skal laves regler for, hvad der skal ske, hvis en tilskuer forsøger at blande sig i kampene.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App