NFC lagde ud med sejr

Ambitiøse Nykøbing FC fik ikke spillet til at flyde mod B 93, men hjemmeholdet vandt alligevel sæsonåbningen 1-0 på mål af Nicolai Jessen.

Kønt var det ikke, men 3 point kom i hus, da Nykøbing FC vandt 1-0 over B 93 i 2. divisions gruppe 2.

NFC går efter at blande sig i toppen og komme i oprykningsspillet, men så skal spillet blive bedre end denne søndag, hvor der var for mange fejlafleveringer.

Alligevel dominerede NFC opgøret, og Nicky Bertelsen burde have bragt hjemmeholdet foran kort før pausen, men han ramte en markspiller på stregen efter at have afdriblet B 93s målmand.

I 2. halvleg kom Nykøbing FC foran efter en kontra. Nicolai Jessen modtog bolden ved midten, satte kurs mod målet og kom udenom backen inden han sparkede bolden ind i det lange hjørne.

Opgaven med at hive alle 3 point hjem blev noget nemmere et kvarter før tid. B 93s Morten Levinsen fik direkte rødt efter en grim tackling på Jordan Wilson.

B 93 havde enkelte forsøg, men NFC var bedst og vandt fortjent.