Nedrykningsfaren er næsten afværget

Nykøbing FC vandt søndagens vitale opgør over Birkerød. Dermed har de nu lagt afstand til nedrykningsstregen med blot tre spillerunder igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2. divisionsholdet fra Nykøbing FC har haft en turbulent sæson. I efteråret blev det til nederlag efter nederlag, men med mere træning og nyindkøb i vinterpausen har holdet formået at kæmpe sig op over nedrykningsstregen.

Søndag tog de så imod Birkerød, som er det eneste hold, der reelt kan true holdets overlevelse. Her satte NFC en streg under deres gode forårsform, da de sikkert satte sig på kampen fra starten.

En af vinterens forstærkninger, Lars Plejdrup, satte holdet på vinderkurs, da han gjorde det til 1-0 med hjælp fra Birkerøds målmand. Herfra var det holdets anfører Mathias Olsen der gjorde det til både 2-0 og 3-0.

Selvom Nykøbing tog lidt for let på det til sidst, og forærede flere store chancer væk inden slutfløjet, så nøjes Birkerød med at reducere en enkelt gang, og kampen endte 3-1.  

Med blot ni point tilbage at spille om og syv point ned til stregen, så skal alt gå galt, hvis ikke det skal lykkes Nykøbing at overleve som divisionshold.