Nederlag sender NFH ud af slutspilskurs

Det lykkedes ikke håndboldkvinderne fra NFH at komme hjem fra Jylland med to point på slæb. Holdets plads i slutspillet er nu i fare.

Holdene ligger helt tæt op ad hinanden omkring spærregrænsen til slutspillet i kvindernes håndboldliga, og det er de helt små marginaler, der kommer til at afgøre, hvem der skal spille med om guldet.

Men desværre trak kvinderne fra NFH det korteste strå i den kamp tirsdag, da de tabte på udebane til slutspilskonkurrenterne fra Silkeborg-Voel KFUM. Nederlaget på 29-27 betød nemlig, at NFH blev skubbet væk fra den adgangsgivende sjetteplads i den samlede stilling.

Alligevel kan NFH faktisk være en smule lettet over at tabe med bare to mål. I løbet af kampen så det nemlig flere gange ud til, at det skulle ende med et langt større nederlag. Ved pausen førte Silkeborg-Voel med fire mål og godt otte minutter inde i 2. halvleg var falstringerne bagud med syv.

Ligger tæt i toppen

At nederlaget ikke blev større skyldtes blandt andet stregspilleren Mette Gravholt, som scorede hele otte kasser, mens Nathalie Hagman scorede seks mål.

Nederlaget betyder, at NFH nu ligger nummer 7 i ligaen med bare et enkelt point op til København K, der ligger nummer 6. NFH har dog spillet en enkelt kamp. Der er i alt ni point fra NFH op til FC Midtjylland, der lige nu fører puljen.

NFH skal i ilden igen på søndag, hvor næste gruppekamp i EHF Cuppen venter. Det er i Drammen i Norge, og modstanderen hedder Glassverket.