¨

Narkobilist stak af - fanget af politihund

En politihund kan nok se frem til ekstra godbidder og nus bag øret efter en vellykket fangst i nat. Foto: Pixabay

En 36-årig narkobilist stak af fra politiet - men blev opsnuset af en dygtig politihund.

En af politiets hunde har formentlig fået en ekstra godbid, efter den i nat fik lov at vise sit værd.

På Storstrømsvej ved Øster Kippinge på Nordfalster mødte politiet nemlig en BMW med usædvanligt meget fart på. Politiet forsøgte at eftersætte, men bilen kørt så hurtigt, at den var i stand til at undslippe.

Uheldigivis for føreren af BMW'en lykkes det dog de årvågne betjente at identificere bilen senere på natten. Denne gang stak han dog af til fods, men blev senere opsnuset af en politihund, hvorefter han blev anholdt.

Føreren af bilen viste sig at være en 36-årig mand fra Nørre Alslev. Politiet mente, at han var påvirket, og derfor blev han anholdt klokken 3.04 og sigtet for narkokørsel. Manden bar rundt på 0,5 gram amfetamin, og politiet kunne finde mere af det samme, da de ransagede hans bopæl. Her fandt de også en sabel i stuen, som han ikke havde tilladelse. Samtidig viste det sig, at BMW'en ikke var indregistreret eller forsikret, og den 36-årige havde fået frakendt sit kørekortet.

Manden er nu blevet sigtet for en stribe færdselslovsovertrædelser og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App