Nabo til rasteplads blev sur over støj: Fyrede peberspray og stålkugler efter chauffør

En 58-årig mand fra Nørre Vedby blev sur over støj fra en lastbils køleranlæg. Chaufføren og den 58-årige røg i slagsmål to gange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det blev for meget for en 58-årig nabo til en rasteplads ved Nørre Vedby lørdag eftermiddag at høre på støjen fra et køleranlæg i en lastbil.

Derfor opsøgte den 58-årige mand lastbilen, hvor chaufføren viste sig at være 55-årig mand fra Letland.

De to mænd røg angiveligt i håndgemæng, da den 58-årige nabo forsøgte at overbevise den lettiske chauffør om, at han skulle parkere et andet sted.

Det endte med, at den 58-årige mand kontaktede politiet. De fandt ikke grundlag for en sigtelse, men de aftalte i stedet, at den 55-årige chauffør skulle flytte lastbilen og larmen fra køleranlægget til et andet sted. 

Men bedst som politiet troede, der var ro på rastepladsen, kom endnu en anmeldelse.

Den 58-årige nabo havde affyret to stålkugler mod forruden i lastbilen, og derefter havde han sprøjtet peberspray mod den lettiske chauffør. Chaufførens modsvar var et dækjer, som han slog den 58-årige med over armen.

Herefter kørte den 58-årige fra stedet, men politiet fandt ham senere. Han blev anholdt klokken 03.05 og sigtet for vold og overtrædelse af våbenloven.