¨

Nabo til rasteplads blev sur over støj: Fyrede peberspray og stålkugler efter chauffør

En latsbilchauffør og en nabo til en rasteplads røg i weekenden i håndgemæng to gange over en uoverensstemmelse. Foto: Ida Valsted - TV ØST

En 58-årig mand fra Nørre Vedby blev sur over støj fra en lastbils køleranlæg. Chaufføren og den 58-årige røg i slagsmål to gange.

Det blev for meget for en 58-årig nabo til en rasteplads ved Nørre Vedby lørdag eftermiddag at høre på støjen fra et køleranlæg i en lastbil.

Derfor opsøgte den 58-årige mand lastbilen, hvor chaufføren viste sig at være 55-årig mand fra Letland.

De to mænd røg angiveligt i håndgemæng, da den 58-årige nabo forsøgte at overbevise den lettiske chauffør om, at han skulle parkere et andet sted.

Det endte med, at den 58-årige mand kontaktede politiet. De fandt ikke grundlag for en sigtelse, men de aftalte i stedet, at den 55-årige chauffør skulle flytte lastbilen og larmen fra køleranlægget til et andet sted. 

Men bedst som politiet troede, der var ro på rastepladsen, kom endnu en anmeldelse.

Den 58-årige nabo havde affyret to stålkugler mod forruden i lastbilen, og derefter havde han sprøjtet peberspray mod den lettiske chauffør. Chaufførens modsvar var et dækjer, som han slog den 58-årige med over armen.

Herefter kørte den 58-årige fra stedet, men politiet fandt ham senere. Han blev anholdt klokken 03.05 og sigtet for vold og overtrædelse af våbenloven.

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App