Muligt drab bag 54-årigs død

Obduktion af en dødfunden 54-årig mand får nu politiet til at indlede en drabsefterforskning. Liget blev i sidste uge fundet i Nørre Alslev på Nordfalster.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fundet af liget af 54-årig mand bliver nu nøje undersøgt af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi. Mandens kvæstelser kan nemlig tyde på at han har været udsat for en forbrydelse, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen

Liget  blev torsdag ved 20-tiden fundet af forbipasserende. Det lå i et grønt område ved Helene Strangesvej i Nørre Alslev på Falster,

Umiddelbart var der intet mistænkeligt ved dødsfaldet, men en senere obduktion har påvist forskellige skader, som kan tyde på en forbrydelse.

Politiet efterlyser derfor vidner, der i løbet af torsdagen har  bemærket den 54-årige, som har bopæl på Energivænget i Nørre Alslev og som er kendt fra byens misbrugsmiljø.

Han blev sidst set i live kl. ca. 11.30 ud for byens Aldi supermarked.

Den afdøde så umiddelbart ældre ud end sine  54 år. Han var ca. 175-180 cm høj og almindelig af bygning med rødblond eller gråt pjusket fuldskæg. Han var iført blå cowboybukser, sort og hvid mønstret strikket trøje, en sort læderjakke og brune sko.