¨

Motorvej ventes først åbnet onsdag eftermiddag

Foto: TV ØST

Politiet venter først, at Sydmotorvejen kan genåbne sent onsdag eftermiddag. Der er et omfattende oprydningsarbejde i gang på stedet.

Oprydningen efter et dramatisk trafikuheld tidligt onsdag morgen er stadig i gang på Sydmotorvejen, hvor en bulgarsk lastvogn ramte midterrabatten og tabte gods, hvilket fik en hollandsk lastbil i den modsatte side af vejen til at skride ud og ende på tværs af motorvejen.

- Vi er i gang med at tømme den hollandske lastvogn for sin last af frugt. Og når vi er færdige med det, så skal lastvognen rejses op igen og fjernes fra vejen. Det trækker desværre ud, da det er manuelt arbejde. Så vi er først færdige til at genåbne motorvejen sidst på eftermiddagen, siger vagtchef Anders Mikkelsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Han oplyser, at politiet i øjeblikket arbejder på at få fjernet køen ved ulykkesstedet, sådan så bilisterne én af gangen får lov til at køre tilbage i samme motorvejsspor for at slippe udenom ulykken. Lastbilerne kan dog ikke vende rundt, så de må blive holdende i køen.

- Trafikafviklingen foregår heldigvis fornuftigt. I nordgående retning glider det ok - men hvis man skal mod syd må man påregne en del forsinkelse på grund af omkørslerne. Især de tunge vogne skal ud på en lidt større omvej, siger Anders Mikkelsen til TV ØST.

Føreren af den bulgarske lastbil er blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel. Der kan endvidere være flere sigtelser på vej mod manden, oplyser politiet.

01:29 Luk video

Foto: Per Rasmussen

 

OBS: Da debatten under denne artikel ikke overholdt reglerne for debat hos TV ØST har vi valgt at deaktivere debatten. vh TV ØST.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App