¨

Motorcyklist bragede ind i politibil med 200 km/t

Foto: TV ØST

En 24-årig mand slap på mirakuløs vis med livet i behold, da han mandag aften forsøgte at stikke af fra politiet og bragede ind i en patruljebil med 200 km/t.

En mand var ualmindelig heldig, da han på motorcykel mandag aften bankede ind i en politibil med 200 kilometer i timen.

Klokken 22.30 bemærkende en hundepatrulje motorcyklen, der kørte med meget høj hastighed på Sydmotorvejen i sydgående retning. Da patruljebilen gjorde tegn til føreren om at standse, accelererede han kraftigt og forsøgte at køre fra patruljebilen.

Kort tid efter kørte motorcyklisten af motorvejen og ad Gaabensevej mod Nykøbing Falster. Her kørte han kort tid efter venstre om et helleanlæg og direkte ind i en tilkaldt hundepatrulje.

Stjålet motorcykel

Motorcyklens hastighed anslås til at være ca 200 kilometer i timen ved sammenstødet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. Politmanden, der kørte patruljen, ramte airbaggen og måtte en tur på hospitalet, dog uden nogen skader. Føreren af motorcyklen pådrog sig alene et benbrud.

Det viste sig efterfølgende, at motorcyklen og nummerpladen var stjålet. Føreren af motorcyklen er en 24-årig mand fra lokalområdet. Der er udtaget blodprøve af føreren, der ligeledes var frakendt førerretten.

I nat blev han afhørt af politet på sygehuset, hvor han tirsdag morgen vil blive opereret. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App