Mordmistænkt bestilte drab fra fængselscellen

Kvinde fra Sydfalster, der allerede sidder fængslet for drabsforsøg og giftmord, sigtes nu også for drabsforsøg fra arresten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En status som varetægtsarrestant har ikke taget modet fra den 52-årige kvinde, der er sigtet for drabsforsøg med kniv på sin samlever Bent Laursen i Næstved.

Fra sin celle har hun ifølge politiet forsøgt at overtale andre til at fortsætte, hvor hun slap, og tage livet af den 66-årige Laursen, og derfor er hun nu sigtet for ikke ét, men to drabsforsøg på den samme mand.

Ifølge Ekstra Bladet forsøgte den fængslede kvinde gennem sin datter at overtale svigersønnen til "at gøre Bent færdig", men i stedet gik datteren efter eget udsagn til politiet og fortalte om morens uhyggelige bestilling.

Den 52-årige KD er ud over de to drabsforsøg på Bent Laursen sigtet for at have taget livet af en tidligere lejer i en af hendes ejendomme i Gedser.

Ifølge politiet har kvinden forgiftet lejeren - 53-årige Ditlev Feldinger - med morfin, som hun var i besiddelse af, fordi hun selv havde alvorligt syg af kræft.