Miss Marielyst tilmeldte sig to dage før: Jeg havde ikke forventet det

Årets Miss Marielyst blev Melanie Petersen på 16 år fra Greve. Med en tilmelding to dage før havde hun ikke regnet med at løbe afsted med miss-titlen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

TV ØST dækkede Miss Marielyst på Snapchat fredag aften. Tryk her for at se med.

I billedgalleriet kan du se og læse om alle aftenens flotte kandidater.

Utallige catwalks op ad det otte meter lange podie på Marielyst Torv på Falster blev det til for otte smukke kandidater til Miss Marielyst fredag aften.

Traditionen tro løb skønhedskonkurrencen af stablen med musik, modeshow og danseshow, og i aftenens anledning havde de unge kvinder medbragt to outfits til catwalken - deres yndlingssæt og en aftenkjole.

Selvom alle kandidater strålede på den store scene, så var der kun plads til én vinder. Og årets Miss Marielyst blev den 16-årige Melanie Petersen fra Greve, som havde meldt sig til konkurrencen to dage før, den blev afholdt.

- Det føles så godt! Jeg havde ikke forventet det, men havde nu håbet lidt på det, sagde hun lige efter kåringen.

Miss Marielyst skal være udadvendt

I dommerpanelet kunne man blandt andet finde agenter fra JS Booking Model- og Statistbureau, den lokale fotograf Patrick Kirkby og kendisser som "Ulven" Peter fra Paradise Hotel, Silas Holst fra Vild med dans og hans kæreste Nicolai Schwartz, der er kendt fra Paradise Hotel og Singleliv.

Artiklen fortsætter under billedet.

Dommerne sad klar med højt humør og notesblokke til aftenens skønhedskonkurrence.
Dommerne sad klar med højt humør og notesblokke til aftenens skønhedskonkurrence.
Foto: Katja Gasiorowski - TV ØST

quote Det, vi er på udkig efter, er en sød og udadvendt pige

JS Booking Model- og Statistbureau

Efter første runde på catwalken udtrykte dommerne, at de ønskede, de otte kandidater trådte lidt mere i karakter.

- Det, vi er på udkig efter, er en sød og udadvendt pige. Når hun bliver sendt alene på modeljobs, kræver det, at hun selv tager kontakt til fotografen og kan klare opgaven selv, lød fra modelbureauet.

Udadvendtheden kom dog pigerne hurtigt efter. Til næste runde havde de gået sig så varme og modige, at vinderen blandt de tre sidste finalister måtte findes ved lodtrækning. Det var nemlig meget tæt løb, hvor dommerne havde svært ved at nå til enighed, forklarede repræsentanten fra JS Booking Model- og Statistbureau, der var på scenen for at afsløre årets Miss Marielyst.

Aftenens andenplads blev 18-årige Nina Andersen fra Væggerløse, som også blev nummer 2 ved Miss Marielyst 2016. 16-årige Michelle Berg fra Vordingborg kom på en tredjeplads.

Præmier