Mislykket røveri mod pengetransport

Sikkerhedssystem stod sin prøve ved røveri mod værditransport i Nykøbing Falster. Røverne truede med revolver og gevær, men fik ingen penge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To gerningsmænd måtte torsdag aften forsvinde tomhændede efter et forsøg på røveri mod en pengetransport i  Nykøbing Falster Røveriet fandt sted ved supermarkedet Føtex på Lollandssiden, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falster Politi.

Pengetransportens chauffør slog alarm kl 21.15.   Den ene røver var bevæbnet med en revolver af større kaliber, mens den anden truede med et 75-gevær, som er et militært automatvåben af ældre årgang, fortæller politiets vagtleder. De to mænd kom løbende, netop som personalet fra Dansk Værdihåndtering ankom for at hente dagens omsætning.

Men pengene var opbevaret i en særlig sikkerhedskuffert, og da røverne forsøgte at vriste den fra vagterne, gik en hylende alarm i gang og en farvepatron eksploderede. Derfor måtte røverne stikke af uden penge.

De forsvandt i en sort VW Golf af ukendt årgang. De var begge iført sortgrå jakker, sorte elefanthuer og camouflagebukser som dem, forsvaret bruger.

/Ritzau/