Michael Christensen kommer snart hjem

En dansk læge og sygeplejerske fløj fredag ned til den syge falstring på Filippinerne. Michael Christensen kommer formentlig hjem sidst på ugen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En dansk læge og sygeplejerske fra SOS International er lige nu hos Michael Christensen fra Falster, der har været strandet på et sygehus på Filippinerne i månedsvis.

Han tog til landet uden en rejseforsikring og kom alvorligt til skade i en ulykke på motorcykel i august, og siden har han kæmpet for livet på et hospital i Cebu.

Ifølge Janne Tholstrup, som står bag facebooksiden 'Kan vi sammen få Michael hjem fra Filippinerne?', har Michael Christensen allerede fået det bedre, efter at den danske sygeplejerske og læge er kommet frem.

Janne Tholstrup har fået en SMS fra en dansk mand, der bor på Filippinerne, som har besøgt Michael Christensen dagligt. Han skriver:

- Alt er forandret. Han får drop permanent. Aircondition er slukket, så han ikke fryser. Det er en helt anden stue at komme ind på. Den angst han hele tiden har haft virker til at være afløst af forhåbninger.

Janne Tholstrup har ikke fået nogen status fra lægen og sygeplejersken, men regner med at Michael Christensen kommer hjem til Danmark sidst på ugen.

Janne Tholstrup har stået bag indsamlingen der skal samle penge ind til Michael Christensens hjemrejse. Indsamlingen er nu nået op på over 346.000 kroner.