Mette Sahlholdt fortsætter i NFH

Målvogteren har sagt ja til at spille et år mere for holdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det bliver hendes 20. år i den bedste håndboldliga, når Mette Sahlholdt til næste sæson fortsætter i NFH-truppen. Den garvede spiller var ellers indstillet på, at lægge håndboldtrøjen på hylden efter en lang karriere.

- Jeg har været helt sikker i min sag, om at stoppe efter denne sæson - men Niels har været meget ihærdig for at overtale mig til en sæson mere. Det er tæt på at være lidt pinligt, at jeg har meldt ud at ville stoppe et par gange, for så alligevel at fortsætte - men mange ting er nu gået op i en højere enhed, siger Mette Sahlholdt i en pressemeddelelse.

Win-win situation

"Niels" er NFHs cheftræner Niels Agesen, og han er mere end tilfreds med, at det er lykkedes at holde målvogteren på holdet.

- Det ville jo være dumt at stoppe på toppen, og Mette er måske bedre end nogensinde. Alder er jo blot et tal. Mette er i besiddelse af stor rutine, og måske knap så hidsig som tidligere, men det betyder ikke at hun ikke stiller krav eller er sulten. Det er bestemt en win-win situation, fortæller Niels Agesen