Måske redder Lolland-Falster Alliancen alligevel livet

Fodboldspillerne i Boldklubben Frem tror ikke længere på en fremtid for Viasat Divisionsklubben, selvom klubdirektøren fortsat tror på en redning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tålmodigheden er brugt op blandt spillerne i Boldklubben Frem, der er i økonomisk krise. Via Spillerforeningen fortæller spillerne, at de ikke længere tror på, at Viasat Divisionsklubben kan reddes.

- Spillerne tilbageholder deres arbejdskraft og indgiver konkursbegæring mod Boldklubben Frem. I kraft af, at der ikke er fundet en løsning i Boldklubben Frem, vil Spillerforeningen sørge for, at en konkursbegæring bliver indgivet på spillernes vegne. Spillerne vil fra i morgen, fredag den 12. juni, tilbageholde deres arbejdskraft, da de ikke har fået løn for maj eller sikkerhed for løn i juni. Spillerforeningen vil nu hjælpe spillerne med at anmelde deres samlede krav til Lønmodtagernes Garantifond, skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Klubdirektør Hans Hermansen, der forsøger at rejse en million kroner sammen for at forhindre en konkurs, har dog ikke opgivet håbet endnu.

- Vi har på kort sigt pengene til at betale løn, men vi vil ikke bruge af de indsamlede midler, før vi er sikre på, at klubben også kan fortsætte fremover. Vi har realistisk brug for en uge, men nu må vi se, om alle de, der er interesserede i at redde klubben, kan speede processen op, så vi kan betale løn og få gang i forhandlingerne igen. Døren står stadig på klem, siger han.

/ritzau/