¨

Martin holder juleaften for fremmede: Det er vigtigt at give børnene en god jul

Foreningen For Børnenes Skyld inviterer til juleaften for forældre og børn, der ikke selv har råd til at holde jul. I alt er 186 på gæstelister i fire forskellige byer.

Der er nok at forberede, når man skal have styr på julemad, siddepladser, gaver og så videre til en juleaften – især når 186 voksne og børn kommer til spisning.

Jeg synes, det er vigtigt, at børn får en rigtig god jul, som de også kan snakke med de andre børn om i børnehaven eller i skolen

Martin Ravn, stifter af Foreningen For Børnenes Skyld

Foreningen For Børnenes Skyld har travlt juleaftensdag, de holder nemlig juleaften for familier i både Næstved, Nykøbing Falster, Nakskov og Roskilde.

- I aften holder vi juleaften, og det gør vi for i alt 186 gæster, heraf 111 børn.  Det er for familier, der ikke har forfærdeligt mange penge, så vi holder juleaften, hvor alt er gratis og børnene har indsendt en ønskeliste, fortæller stifter af foreningen, Martin Ravn.

Sidste år deltog 123 personer i tre byer til foreningens juleaften.

Hent julerester i morgen

- Det har ikke altid været nemt for min familie at holde jul, vi har fået julehjælp hvert eneste år. Jeg synes, sådan et arrangement her har manglet og derfor synes jeg, det er vigtigt, at børn får en rigtig god jul, som de også kan snakke med de andre børn om i børnehaven eller i skolen, siger Martin Ravn.

Læs også Uddeler mere julehjælp end nogensinde før - nu er der gaver til de små

Foreningen håber, at de kan udbrede deres julearrangementer til endnu flere familier næste år og helst til flere byer også.

I morgen er alle i øvrigt velkomne i Jernbanecaféen i Nykøbing Falster mellem klokken 10 og 12. Her vil rester af både mad og gaver blive delt ud, lyder det.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App