Mark O. Madsen vinder "lille VM"

Den danske bryder Mark O. Madsen fra Nykøbing Faster fik en perfekt optakt til VM, da han i Polen vandt Pytlasinski-turneringen. Sportschef forudser VM-medaljer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Når VM i brydning afholdes i Herning til september, bliver det med Mark O. Madsen i topform. Søndag sikrede han sig guldet i den internationale Pytlasinski-turnering i Polen - også kaldet "lille VM".

Fire kampe vandt Mark O. Madsen, inden han var finaleklar. Her stod danskeren ansigt til ansigt med russeren Evgeniy Popov, og han skulle ikke bruge mere end en enkelt periode, før han fik sin modstander i fald og kunne fejre førstepladsen.

- Det er det bedste, jeg har set Mark siden VM i Baku i 2007. Han var klar, og han var sulten. Det ser rigtig godt ud, siger sportschef Erik Nyblom i en pressemeddelelse.

Den anden dansker Håkan Nyblom tabte i kvartfinalen til bulgarske Stefan Angelov, men hans bedrifter gav alligevel anledning til optimisme hos sportschefen.

- Jeg mener helt klart, at både Mark O. Madsen og Håkan Nyblom kan komme i spil om medaljerne ved VM, siger Erik Nyblom.

/ritzau/