Mark O. Madsen med i EM-trup

Danmarks Brydeforbund har udtaget Mark O. Madsen fra Nykøbing Falster til EM i Litauen. Først skal tvisten mellem forbundet og bryderen dog løses, men parterne er tæt på hinanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bryderen Mark O. Madsen ser ud til at få comeback på det danske brydelandshold. Danmarks Brydeforbund udtog tirsdag seks brydere, der skal med til EM i Litauen, der begynder den 30. marts, og Mark O. Madsens navn er med på listen. Dog med det lille forbehold, at uoverensstemmelserne mellem bryderen og forbundet først skal være bilagt.

- Parterne står ikke så langt fra hinanden længere, og det ser ud til, at der er vilje til at finde en for alle parter acceptabel løsning. Får vi de sidste ting på plads, er Mark med på holdet til EM i 74 kilo klassen, siger sportschef Erik Nyblom i en pressemeddelelse.

Mark O. Madsen, der har vundet medalje ved de seneste tre verdensmesterskaber, skuffede ved OL i Beijing, hvor han tabte sin første kamp. Efterfølgende forlod han elitecentret i Farum og kritiserede forbundet for ikke at forvalte hans karriere godt nok. Det betød exit fra landsholdet.

Ud over Mark O. Madsen er Håkan Nyblom det danske topnavn til EM. Nyblom skal forsvare en bronzemedalje fra sidste års EM.

/ritzau/