Mark O. Madsen genstarter karrieren i USA - tager konen og børnene med

Hele familien er med, når Mark O. Madsen igen starter op i MMA.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ikke kun tandpasta, kamphandsker og skridtbeskyttere, der kommer i kufferten, når den tidligere bryder Mark O. Madsen nu rejser til USA for at genstarte sin karriere i kampsporten MMA.

Både konen Maria og børnene er nemlig med på eventyret, der på ny skal sikre Mark O. Madsen et navn i kampsporten MMA - Mixed Martial Arts, der blandt andet kendes for at foregå i et bur.

- Jeg er klar til at vende tilbage til normalen, og oven i købet få Maria og børnene med til USA, så jeg kan træne, samtidig med at vi er sammen. Det bliver ikke meget bedre end det, siger Mark O. Madsen.

Mark O. Madsen fortæller om et hårdt år, siden han måtte haste hjem fra USA.
Mark O. Madsen fortæller om et hårdt år, siden han måtte haste hjem fra USA. Foto: Toke Grøndal - TV2 ØST

Hastede hjem

Den tidligere bryder var godt i gang med en karriere i MMA med ti sejre i ti kampe - men i november blev sportseventyret pauset, mens Mark O. Madsen hastede hjem fra Las Vegas til sin kone, der var blevet alvorligt syg med dissemineret sklerose.

- Jeg tog naturligvis orlov med det samme og kom hjem til Maria. Og det var en hård tid familien gik igennem, siger Mark O. Madsen.

Nu er sygdommen dog i behandling, og familien kan se fremad. Og Mark O. Madsen kan derfor nu gøre comeback til sin sport.

- Lige så hurtigt, som det gik med at indstille alt det her, lige så hurtigt er det stort set gået med at komme i gang igen, siger han.

Comeback

21. august kommer comeback-kampen mod Clay Guida i UFC, det mest anerkendte forbund i MMA.

Og Mark O. Madsen glæder sig til at komme i gang igen.

- Det er klart det største navn, jeg har mødt. Men formen er stabil. og føler, at jeg er klar til at trykke speederen i bund, siger han.