¨

Manden bag Nykøbing Falster Revyen fejrer 25 års jubilæum

Foto: TV ØST

Torsdag blev Nykøbing Falster Revyens sæson skudt i gang. Og det var en speciel premiere, da manden bag det hele, Flemming Krøll, har 25 års jubilæum.

Mere end 500 mennesker var i dag samlet til premieren på Nykøbing Falster Revyen. Og denne sæson er det også noget helt speciel. Manden bag det hele, Flemming Krøll, kan nemlig fejre at han har stået på scenen i 25 år.

- Det er jo lidt spændende. Det er det jo selvfølgelig, når man er i gang med sæson nummer 25. Det er der jo tradition for at fejre, men jeg har en god fornemmelse af det. Jeg tror vi har lavet en revy, som folk bliver glade for, siger jubilaren Flemming Krøll.

Aftenens forestilling gik i gang klokken 20 med en helt fyldt sal. Allerede inden premieren er der solgt 25.000 biletter, hvor der sidste år blev solgt 21.000 billetter i løbet af hele sæsonen. Og det er noget, der glæder Flemming Krøll.

- Jeg har en god fornemmelse. Jeg tror vi rammer noget, som folk gerne vil have. Og det er jo det, det handler om. Så jo, jeg er fuld af selvtillid og glæde, siger Flemming Krøll.

Forventninger er da også store til denne sæson, især fordi det er nummer 25 af slagsen.

- Det er sådan noget med, at forventninger stiger. Folk forventer mere og mere, og det skal man helst leve op til, siger Flemming Krøll.

Forestillingen fortsætter til den 29. august.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App