¨

Mand tævede gæst ud af lejligheden med boldtræ

Foto: TV ØST

En 45-årig mand ligger hårdt kvæstet på Rigshospitalets Traumecenter, efter han i går fik tæv med et boldtræ, og blev smidt ned af en trappe.

En 45-årig mand er blevet overført til Rigshospitalets Traumecenter, efter han torsdag aften blev udsat for et voldsomt overfald i Nykøbing Falster.

Det oplyser Steffen Hedemand, politikommissær i afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Først fredag morgen meldes offeret igen udenfor livsfare.

Voldsomt slagsmål

- De to mænd er kommet op at skændes i den ene mands lejlighed – og til sidst besluttede den 49-årige beboer af lejligheden at smide sin gæst ud, fortæller Steffen Hedemand.

Udsmidningen endte i slagsmål, og det udviklede sig meget voldsomt.

- Slagsmålet mellem de to mænd fortsætter ud på trappen, hvor den offeret tumler om og falder ned, mens han på vejen ned får flere tæv.  Da han lander for enden af trappen bliver han tildelt flere slag og spark – og derefter trukket udenfor på fortovet, hvor han også tildeles spark, fortæller han.

Tævet med boldtræ

Ifølge den 45-årige mand blev han blandt andet tævet med et boldtræ, og det er nu noget, som politiet undersøger.

Begge de to mænd er på forhånd kendt af politiet fra adskillige voldssager – men politiet kalder alligevel sagen meget voldsom.

- Det er usædvanligt at se så grov vold og så svære skader, som vi har konstateret her, siger Steffen Hedemand.

Politiet vil i dag begære den 49-årige gerningsmand varetægtsfængslet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App