Mand tæsket under voldsomt hjemmerøveri - politiet søger vidner

Politiet søger vidner, der kan have set en mand og en kvinde, der begik hjemmerøveri i Nørre Alslev mandag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag aften klokken 22.36 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om hjemmerøveri i Nørre Alslev på Nordfalster.

Det var en mand, der bor i en stuelejlighed på Nørre Alslev Nygade, der slog alarm, fordi en mand og en kvinde havde truet ham på sin bopæl.

Politiet oplyser, at der var tre til fire andre personer til stede i lejligheden, da røveriet fandt sted.

- De blev truet til at udlevere to computere. Den forurettede blev tildelt et slag i hovedet, og han kunne se skæftet fra en kniv, der sad i bukselinningen på den ene gerningsmand, siger Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Gerningsmændene forlod lejligheden med to computere under armen, og de er stadig på fri fod. 

- Vi har været oppe og søge efter dem med hunde i området til omkring klokken et i nat, men vi har ikke fundet dem, fortæller Kent Edvardsen.

Politiet efterlyser derfor vidner, der kan have set en mand og en kvinde i området mandag aften, som kan forbindes til røveriet.

Gerningsmændene beskrives som en ung mand mellem 17 og 18 år samt en kvinde, der ikke er sat alder på. De har begge mellemøstligt udseende og talte med dansk med accent.

Signalement af gerningsmænd:

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 1-1-4. Du kan også ringe til den lokale politistation i Nykøbing Falster, der efterforsker sagen, på telefon 5531 1448.