Mand i kritisk tilstand efter ulykke i have

To personer meldes kvæstet efter en trafikulykke ved Eskilstrup på Falster. Den ene er i kritisk tilstand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To personer er kommet til skade. Den ene alvorligt.

Sådan lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter en alvorlig trafikulykke på Falster fredag eftermiddag.

quote Første melding var, at der var tale om en alvorlig ulykke

Heidi Grandt Andresen, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- To personer fra bilen er kommet på sygehuset efter ulykken. Den ene, en mand, er blevet fløjet til Rigshospitalet i en lægehelikopter i kritisk tilstand, mens den anden er kørt til behandling på nærmeste sygehus i en ambulance, siger vagtchef Heidi Grandt Andresen til TV2 ØST.

Der er tale om et solouheld, hvor føreren af en sportsvogn uden tag kom for langt ud i rabatten og mistede herredømmet over bilen. Bilen kørte herefter ind i en have, hvor den ramte flere træer. Træerne, der var mellem 15 og 20 centimeter i tykkelsen, blev splintret ved sammenstødet.

Arbejdet på stedet i flere timer

Politiet har fredag eftermiddag og aften arbejdet  på ulykkesstedet på Falster. Efterforskerne er dog nu kørt fra stedet.

- Vi er nu færdige med arbejdet på ulykkesstedet, men blandt andet en bilinspektør har undersøgt ulykken, siger vagtchefen. Det er normal praksis, at der tilkaldes en bilinspektør, når der er tale om ulykker med alvorlig personskade.

Meldingen om ulykken indløb til politiet klokken 17.20, og den udløste straks en omfattende redningsindsats. Billeder fra stedet viser en række redningskøretøjer langs landevejen.

Ifølge politiet er de pårørende til begge kvæstede blevet underrettet.

Artiklen er opdateret
Artiklen er opdateret fredag aften, efter politiet kom med flere informationer om sagen.Nyhedsoverblik