¨

Mand i hash-rus kørte ind i klapvogn

Foto: TV ØST

En mand er blevet fradømt sit kørekort i otte år, skal betale en stor bøde og får 40 dages betinget fængsel, efter han på en knallert påkørte en klapvogn.

En 27-årig mand må enten op på cyklen, bede venner om hjælp eller tage en taxa, hvis han skal nogle steder i de kommende otte år.

Manden er nemlig blevet fradømt sit kørekort i otte år, og skal samtidig betale en bøde på 24.250 kroner og får 40 dages betinget fængsel efter en ulykke i sommeren 2014, hvor han på sin knallert påkørte en otte uger gammel baby, der sad i sin klapvogn på stranden ved Marielyst på Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden havde både spiritus og hash i blodet ved uheldet, der skete den 9. juni på stranden, da han mistede kontrollen over knallerten. Al færdsel med motorkøretøjer på stranden er ellers forbudt.

Den otte uger gamle pige kom heldigvis ikke noget til ved ulykken, hvor hun blev påkørt og væltede om i sandet. Hun slap med at få sand i hovedet, men knallertkøreren satte ifølge dommen pigens liv og førlighed i fare ved uheldet.

Ud over de øvrige sanktioner, så skal manden afsone 60 timers samfundstjeneste og skal betale erstatning for klapvognen, der blev påkørt.

Den 27-pårige mand modtog sin dom.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App