Mand fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopter efter trafikuheld

En lille flyttebil er torsdag morgen kørt sammen med et skovkøretøj på Gåbensevej ved Nykøbing Falster. En person er kommet til skade.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er voldsomt glat på vejene torsdag morgen, og det har betydet flere biluheld.

Senest er et skovkøretøj og en lille flyttebil stødt sammen på Gåbensevej tæt ved Nykøbing Falster. En mand er efterfølgende blevet fløjet med lægehelikopter, oplyser vagtchef Henrik Karlsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Han har en form for skade i panden, men vi regner ikke med, at det er alvorligt, siger vagtchefen.

quote Han har en form for skade i panden

Henrik Karlsen, vagtchef  ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Vejen var efterfølgende spærret i begge retninger, men ifølge politiet er vejen så småt ved at åbne igen. Ifølge TV ØST's reporter på stedet har der efterfølgende været en del trafikkaos i selve Nykøbing, men det er ved at løsne op igen.

Veje ser ikke glatte ud - men er det

Også i Midt- og Vestsjællands Politikreds er der sket flere uheld som følge af isglatte veje, blandt andet ved både Holbæk, Mørkøv og Tølløse. Men ulykkerne har kun medført materiel skade, fortæller kommunikationsansvarlig Carsten Andersen.

- Der er heldigvis ikke sket personskade, siger han.

Han understreger samtidig, at bilisterne skal køre ordentligt derude.

- Man kan ikke se, hvor glat det er, og det er det, der er problemet. Vejene ser måske tørre ud, og det kan også være, de er det, men de er samtidig meget glatte.