Mand får lang fængselsstraf for køb af ulovlige stoffer på det mørke net

11 års fængsel til 30-årig mand, som i en periode på to år købte en omfattende mængde af ulovlige stoffer og solgte dem videre.  

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 30-årig mand er blevet idømt 11 års fængsel for at have købt og videresolgt en omfattende mængde af stoffer. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I en periode på to år købte manden amfetamin, ecstasypiller, MDMA, heroin og ketamin på det mørke net og fik via postvæsenet stofferne leveret til flere adresser på Nykøbing Falster, hvorfra han solgte stofferne videre. På adresserne boede manden i kortere perioder hos venner og bekendte.

Ifølge anklager Lotte Nielsen er den 30-årige mand hovedpersonen i købet af stofferne på det mørke net. I løbet af 2019 er flere personer blevet idømt bøde- eller fængselsstraffe. Det drejer sig om husejere på de adresser, hvor manden har opholdt sig, og personer, der har købt stoffer af manden. 

Den 30-årige mand blev opdaget, da en af hans bestilte pakker blev stoppet i posten og derefter undersøgt

- Efterfølgende har efterforskningen simpelthen bare rullet derfra. Det er en god efterforskning foretaget af lokalpolitiet i Nykøbing Falster, og jeg er meget tilfreds med dommen, siger anklager Lotte Nielsen.

Manden blev dømt torsdag ved Retten i Nykøbing Falster. Han har anket dommen til Østre Landsret, men er fortsat fængslet, oplyser politiet.