Mand anholdt efter vold og dødstrussel

Onsdag aften blev en 34-årig mand anholdt af politiet, fordi han slog sin søn og gav udtryk for, at han ønskede at slå sin kone ihjel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et familiebesøg i Nykøbing Falster sluttede onsdag aften brat, da en 34-årig mand blev anholdt af politiet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Under besøget blev manden uvenner med sin 14-årige søn, og det resulterede i, at den 34-årige slog sønnen med knytnæve på skulderen og kastede en legetøjsbil i hovedet på ham.

Den 34-årige flygtede i første omgang fra stedet, men vendte senere retur til adressen, hvor politiet omgående valgte at tilbageholde ham. Efter endt sagsbehandling blev han imidlertid løsladt igen.

Senere på aftenen modtog politiet flere henvendelser fra beboere i området, der fortalte, at manden - endnu engang - befandt sig på stedet.

Her truede han – i stærkt ophidset tilstand – med at slå sin kone ihjel, ligesom han lavede håndtegn, der understregede truslen.

En patrulje tog derfor atter turen forbi for at anholde ham. I dag, torsdag, blev den 34-årige fremsat i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, idet onsdagens hændelser skete i prøvetiden efter en tidligere dom for vold.