Målscorer: Vi løb tør for kræfter

Et tidligt rødt kort gjorde, at Nykøbing FC løb tør for kræfter i søndagens nederlag til AB, fortæller angriber Joachim Wagner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

2-0 blev på de sidste 10 minutter forvandlet til 2-3, da Nykøbing FC søndag spillede hjemme mod AB. Hjemmeholdet gik ned på fysikken til sidst i kampen efter et rødt kort til Jordan Wilson i det 42. minut, skriver bold.dk.

- Det var en meget lige kamp, indtil vi får det røde kort. Det koster os i sidste ende. Vi bliver presset hårdt i 2. halvleg, og så løber vi tør for kræfter til sidst, siger Joachim Wagner til bold.dk.

Med nederlaget til AB er det ny syv kampe siden, at NFC har fået tre point, men holdet er ifølge angriberen ikke ramt på selvtilliden.

quote Det var en meget lige kamp, indtil vi får det røde kort. Det koster os i sidste ende. Vi bliver presset hårdt i 2. halvleg, og så løber vi tør for kræfter til sidst

Joachim Wagner, NFC

- Jen synes egentlig, at vi leverer en god indsats mod AB. Alle gør, hvad de skal, og alle ofrer sig. Havde vi været 11 mod 11, havde vi også slået dem, siger Joachim Wagner til fodboldsitet.

Mere respekt fra modstanderne

Oprykkerne fra Nykøbing FC kan efterhånden godt mærke, at modstanderne har fået mere respekt for dem og indstillet sig taktisk på deres spillestil.

- Vi har snakket om, at de andre hold er bedre forberedt på os. De er begyndt at stille sig lidt længere ned for at forhindre vores gode omstillinger, siger Joachim Wagner til bold.dk.

Næste opgave for NFC er ude mod Fremad Amager på søndag.