Målfest i Nykøbing: Tævede Skive 4-0

Nykøbing FC viste overlegent spil, da de i søndagens 1. divisionskamp tævede Skive 4-0.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

God tur hjem til Jylland!

Sådan kunne budskabet lyde fra herrerne fra Nykøbing FC, der søndag vandt hele 4-0 over gæsterne fra Skive i fodboldens 1. division.

Kampen mellem de to hold var ellers meget lige i 1. halvleg – men da Nykøbing FC kom ud til 2. halvleg var stemningen en helt anden, og holdet fra Falster dominerede hele 2. halvleg totalt.

Der var tale om en regulær målfest, hvor holdet scorede fire mål, og med stærkt kombinationsspil trynede det nordvestjyske hold i knæ.

Kasper Jensen, Mads Kaalund, Lars Pleidrup og Jan Berner stod for målene i kampen.

Sejren kunne endda have været endnu større for Nykøbing, der ødelagde flere store chancer hen mod slutningen af kampen.

Omkring 1.000 mennesker overværede kampen.