Mængder af stegt flæsk (2. september)

Strandkroen i Marielyst ved godt, hvad gæsterne gerne vil have. Så her står den på Stegt flæsk og persillesovs.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

På en aften i sommersæsonen er det ikke usædvanligt, at der er mere end 400 spisende gæster. Hvis der er travlt, er der mere end 600.

Så er det godt, de ikke alle sammen skal have noget forskelligt. Denne aften er der buffet med stegt flæsk og persillesovs. Kokken har setegt flæsk siden middag. Det er nødvendigt, når der også lige skal laves 30 anretninger med hakkebøf og brun sovs ud af huset.

Her er travlt. Men det er det de ansatte kan lide, så stemningen er god. Det samme er maden og derfor kommer kunderne igen og igen.

Og det er netop derfor Strandkroen også har åbent om vinteren. De lokale kunder skal kunne komme og spise, når de har lyst. Og det har de ofte. For god stemning og god solid mad får man aldrig nok af.

 

<p>Mads Gudiksen besøger spisesteder i regionen og får de gode historier bag stederne. I dag er han taget til Strandkroen på Marielys, der både sørger for god mad og stemning.


Nyhedsoverblik