¨

Lykken tilsmiler Lotto-spiller i Nykøbing Falster

00:25

Endnu engang har en Lotto-spiller på Lolland-Falster hevet en milliongevinst hjem.

Lotto-spillerne på Lollannd-Falster har været ekstra heldige i år.

Hele ni Lotto-spillere i området har prøvet at have så mange vindertal, at der er trillet et syvcifret beløb ind på deres bankkonto efterfølgende.

Den seneste vinder sluttede sig til flokken lørdag, da en spiller fra Nykøbing Falster var heldig og blev udtrukket i ekstratrækningen, hvor der hver uge er en million kroner på spil.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Spilleren har købt sin kupon i Føtex i Guldborgsundcentret og har altså nu råd til at købe lidt større julegaver i år.

Et udpluk af vinderne fra Lolland-Falster

  • I slutningen af juli rammer en spiller fra Guldborgsund Kommune syv rigtige på sin kupon og vinder tre millioner kroner.
  • En måned senere vandt to venner fra Nykøbing Falster seks millioner kroner. De spillede sammen hver uge og delte gevinsten mellem sig.
  • En familie i Guldborgsund var heldige i midten af september. De vandt nemlig 5,5 millioner kroner og måtte tjekke kuponen flere gange, før de turde tro på, at det var sandt.
  • I slutningen af september købte en Lotto-spiller en kupon i Nysted på Lolland. Den viste sig at have seks rigtige og gav en gevinst på fem millioner kroner. 
  • Den sidste vinder er den fra i lørdags, hvor en spiller i Nykøbing Falster vandt en million kroner på den ugentlige ekstratrækning.

 

Læs også Lotto-millionær fra Falster: Fejrede det med øl og champagne

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App