Lokalt græs til OL i Rusland

Den lokale virksomhed DLF-Trifolium leverer lokalt græs til de olympiske lege i Sochi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Virksomheden DLF-Trifolium, der har flere afdelinger i landsdelen har i den grad sparket døren til det russiske marked ind og sat sig på vinterlegene i Rusland. De står nemlig for at levere græsset til de russiske skipister.

Ifølge virksomheden skal der nemlig bruges grønt græs til vinterlegene. For det er græsset under sneen, der for det første sørger for at holde på sneen, men også stabilisere underlaget.

DLF-Trifolium er specialist i græsfrø og har leveret plænegræs, som er brugt i skiterrænnet og til anlægsopgaver i OL-byen Sochi i Rusland.

-          Det store russiske marked efterspørger græsfrø af høj kvalitet, og det her vores produkter kommer på banen, siger kommunikationschef Stig Oddershede i en pressemeddelelse.

Ifølge virksomheden er de intet mindre end den største græsfrøleverandør til Rusland og står for over 2/3 af det importerede græsfrø.

-          Vi har en klar strategi og interesse i at levere sportsgræs til de store sportsevents, så vi er naturligvis glade for at vores græs ikke kun bruges på de flotte fodboldstadioner, men at det også findes ude på de olympiske skipister, siger direktør Steen Andersen fra Moskva, som er leder DLF-Trifoliums russiske aktiviteter.