¨

Lokal efterskole vandt pris som Danmarks hurtigste

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Næsgaard Efterskole ved Stubbekøbing sikrede sig endnu engang titlen som ’Danmarks hurtigste efterskole’, da de fredag deltog i DM i 10 kilometer landevejsløb.

Næsgaard Efterskole ved Stubbekøbing løb, bogstaveligt talt, med titlen som ’Danmarks hurtigste efterskole’, da de fredag deltog i Danmarksmesterskabet i 10 kilometer landevejsløb i Middelfart.

- Det er den største pokal at få, så jeg er bare super stolt. Det beviser, at vores arbejde på området bærer frugt, siger Anders Bøje Jørgensen, der er forstander på efterskolen.

Efterskolen stillede op som forsvarende mestre, og ifølge Anders Bøje Jørgensen har eleverne kæmpet hårdt siden skolestart for at blive klar til at gennemføre og vinde løbet igen.

- De har virkelig været standhaftige med at komme ud og få løbet deres træningspas og har hanket op i hinanden uanset vejret, siger han og tilføjer:

- Og så har vi selvfølgelig nogle engagerede, dygtige og entusiastiske løbelærere, som har vejledt ungerne igennem året, og som derfor også er en stor del af det.

Foruden titlen som Danmarks hurtigste efterskole fik skolen også en række andre titler. Bl.a. blev en elev og en lærer henholdsvis Danmarks hurtigste efterskolepige og Danmarks hurtigste kvindelige efterskolelærer.  

Konkurrencen er arrangeret af Lillebælt Halvmarathon i samarbejde med Strib Idrætsefterskole. I alt deltog 850 lærere og elever fra forskellige efterskoler i hele landet. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App