Lokal bueskytte nummer tre på verdensranglisten

Efter en formidabel sæson ligger bueskytte Stephan Hansen fra Nykøbing Falster nu nummer tre på verdensranglisten, selv om han ved årets sidste World Cup i weekenden missede metallet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stephan Hansen fra Nykøbing Falster er netop rykket op som nummer tre på verdensranglisten i bueskydning og kan efter en flot sæson glæde dig over det vigtige spring.  Det skriver Bueskydning Danmark i en pressemeddelelse.

I weekenden deltog han ved årets sidste World Cup i Colombia. Her den danske verdenmester næsten helt uvant forlade stævnet uden medalje.

Stephan Hansen mødte en meget stærk skydende Reo Wilde fra USA i matchen om bronze ved World Cup stævnet i Colombia. Efter de første ni pile var Stephan Hansen bag ud med tre point, så selv om han skød fuld hus på de sidste seks pile, var det ikke nok. Reo Wilde skød kun én nier i hele matchen, så resultatet blev 149-146 point. 

Selv om det ikke blev til metal for Stephan Hansen denne gang, glæder han sig over den flotte placering på verdensranglisten.

- Min udendørssæson har været forrygende i år. To gange verdensmester, god afslutning på World Cup serien, samt nummer tre på verdensranglisten havde jeg ikke turdet håbe på, inden sæsonen startede, siger det unge stortalent, der for nyligt besluttede sig for at sætte sin uddannelse på standby og blive bueskytte på fuldtid.