Lokal bueskytte forbedrer sin verdensrekord

Hele tre gange i træk skød den lokale bueskytte Stephan Hansen fra Nykøbing Falster sig til de maksimale 150 point ved weekendens internationale stævne i Mexico. Dermed har han udvidet sin egen verdensrekord.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Stpehan Hansen forbedrede i weekenden sin egen verdensrekord ved et internationalt stævne i Mexico. Hre skød han sig til maksimum point hele tre gange i træk i tre finaler og slog dermed sin egen verdensrekord, som forinden var på en gange 150 point. Det skriver hans far i en mail til TV ØST.

Den talentfulde bueskytte skød sæsonens første indendørs stævne i Aguascalientes, Mexico, og med en score på 594 point (max 600) skød Hansen sig ind på en 2. plads i kvalifikationen efter den amerikanske landsholdskytte Steve Anderson.

Sølv i guldfinalen

Netop de to skytter stod senere overfor hinanden i guldfinalen, men inden da havde Stephan Hansen altså været igennem de tre finaler, der sikrede ham en ny verdensrekord.

I guldfinalen blev der desværre ikke lavet om på den indledende stilling, idet Stephan måtte 'nøjes' med 147 point imod Steve Andersons 150 point, men sølvmedaljen var i hus.

 

Stephan Hansens første indendørs resultat lover godt for den kommende sæson, som vil føre den unge skytte til Sverige, Tyskland, Marokko, Holland og Bangkok inden nytår.