¨

Lokal bueskytte forbedrer sin verdensrekord

Foto: Privatfoto

Hele tre gange i træk skød den lokale bueskytte Stephan Hansen fra Nykøbing Falster sig til de maksimale 150 point ved weekendens internationale stævne i Mexico. Dermed har han udvidet sin egen verdensrekord.

Stpehan Hansen forbedrede i weekenden sin egen verdensrekord ved et internationalt stævne i Mexico. Hre skød han sig til maksimum point hele tre gange i træk i tre finaler og slog dermed sin egen verdensrekord, som forinden var på en gange 150 point. Det skriver hans far i en mail til TV ØST.

Den talentfulde bueskytte skød sæsonens første indendørs stævne i Aguascalientes, Mexico, og med en score på 594 point (max 600) skød Hansen sig ind på en 2. plads i kvalifikationen efter den amerikanske landsholdskytte Steve Anderson.

Sølv i guldfinalen

Netop de to skytter stod senere overfor hinanden i guldfinalen, men inden da havde Stephan Hansen altså været igennem de tre finaler, der sikrede ham en ny verdensrekord.

I guldfinalen blev der desværre ikke lavet om på den indledende stilling, idet Stephan måtte 'nøjes' med 147 point imod Steve Andersons 150 point, men sølvmedaljen var i hus.

 

Stephan Hansens første indendørs resultat lover godt for den kommende sæson, som vil føre den unge skytte til Sverige, Tyskland, Marokko, Holland og Bangkok inden nytår.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App