¨

Kvindelig stalker gemte sig på wc'et

Foto: TV ØST

En 52-årig kvinde skal mentalundersøges, efter hun i en længere periode har forfulgt en mand, hun mente at være kærester med.

16 gange på et halvt år opsøgte den 52-årige kvinde den mand, hun mente, var hendes kæreste.

Dommen for det faldt mandag ved Retten i Nykøbing Falster. Her blev kvinden dømt skyldig i at have opsøgt manden de i alt 16 gange, siden hun i december måned fik et tilhold mod at opsøge ham.

Kvinden har blandt andet luret igennem mandens vinduer og lyst gennem dem med lygter. Hun har ventet i indkørslen, og er en enkelt gang brudt ind i mandens hjem og har ventet på WC'et på ham.

- Kvinden havde for et par år mødt manden og forelsket sig i ham. Hun mente, at de var kærester - men manden benægtede, at de nogensinde havde haft en nær relation, siger anklageren i sagen, Sandra Sessa til TV ØST.

Sagen har været så grel, at kvinden har siddet varetægtsfængslet i 19 dage, mens hun ventede på, at den kom for retten. Selvom hun mandag blev dømt skyldig i sagen, så har retten dog valgt at udskyde selve domsfældelsen.

- Vi har ment, at det var en god ide at få mentalundersøgt kvinden, så det gør vi inden en eventuel straf bliver uddelt, siger Sandra Sessa.

Hun fortæller, at det er meget sjældent at se kvinder i denne type stalkersager.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App