Kvinde fundet død

Politiet har fundet liget af en kvinde ved en å på Lolland, og regner med at det er den forsvundne Minna Dahl Michelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har ikke kunnet visuelt identificere kvinden, men regner med, at der er tale om den 48-årige Minna Dahl Michelsen, der ikke er set siden fredag den 19. juli. En obduktion mandag vil vise, om det er den forsvundne psykisk syge kvinde.

- Stedet og kvindens højde og vægt passer sammen med de oplysninger, vi har. Det skulle derfor være mærkeligt, hvis der er tale om en anden kvinde, siger politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Steffen Hedemand.

Det var i forbindelse med eftersøgningen af den forsvundne Minna Dahl Michelsen, at kvindeliget blev fundet.

- Vi har udvidet søgeområdet på baggrund af de henvendelser, vi har fået, altså hvor hun skulle have bevæget sig mellem  Nykøbing og Fuglsang.

- Hun var ikke langs landevejen, så vi udvidede søgningen til nogle strandenge langs Flintinge Å, siger Steffen Hedemand.

Politiet indstiller nu eftersøgningen

- Vi er temmelig sikre på, at det er hende, men vi har ikke nogen endelig identifikation.

Minna Dahl Michelsen, der er psykisk ude af balance og har autistiske træk, forlod fredag den 19. juli en institution i Nykøbing Falster, hvor hun bor til dagligt. Og hun har ikke været set siden.

Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på en forbrydelse.

/ritzau/