¨

Kvinde fra Lolland-Falster skrabede sig til 600.000

Foto: TV ØST

En kvinde i 40’erne har vundet 600.000 kroner på et elektronisk skrabespil. Nu skal hun bl.a. ud og købe sig en lille Folkevogn.

Kvinden var søndag aften inde på Danske Spils hjemmeside for at købe en skrabe-julekalender, men så så hun, at der var kommet en ny bogstavjagt, som hun så også tog.

- Og det, kan man vel sige, er meget heldigt, fortæller hun i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Manden måtte tjekke
Kvinden vil gerne være anonym, og vil derfor hverken oplyse navn eller om det er Lolland eller Falster, hun bor på. På danskespil.dk går hun under navnet "bisquit".

- Jeg havde sat den på auto-skrab og fulgte ikke engang ordentligt med, da den pludselig kom op og sagde, jeg havde vundet. Jeg kunne slet ikke finde ud af det. Jeg måtte gå ud og hente min mand, griner hun.

Manden fik det fulde overblik og forsikrede kvinden om, at gevinsten på 600.000 kroner var hjemme.

Gevinst er to årslønninger
- Jeg synes, vi er enormt heldige. Det er to årslønninger efter skat, som vi har vundet. Det giver mange muligheder, fortæller kvinden og fortsætter:
- Jeg skal have mig sådan en lille bil. Jeg tror, det bliver en Folkevogn Up. Og så skal gevinsten give os nogle lidt bedre ferier, end vi ellers ville have taget på, og lidt mere luft i økonomien til daglig.

Skal din mand have opfyldt et ønske eller to?
- Han får en god julegave. Men det gør han nu i øvrigt altid, udtaler hun til Danske Spil.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App