Kvæstet falstring strandet i Filippinerne

I 5 måneder har 47-årige Michael Christensen fra Nordfalster været indlagt i Filippinerne oven på et voldsomt motorcykelstyrt. Nu forsøger lokale at få ham hjem

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et voldsomt styrt på motorcykel i Filippinerne har indtil videre holdt 47-årige Michael Christensen fra Nordfalster i sengen på det offentlige sygehus Cebu City. Men nu er hans tilstand så alvor, at han er nødt til at komme til Danmark, og det forsøger en flok lokale at samle penge ind til, skriver folketidende.dk.

18. august kørte Michael Christensen galt. Ulykken har kostet ham 5 ribben, så der nu er hul ind til hjertet, og sygehuset i Filippinerne har meddelt, at de ikke kan gøre mere for ham. Derfor er den 47-årige falstring nødt til at komme til Danmark, så han minimerer risikoen for yderligere infektioner, og så han kan blive behandlet.

Havde ingen rejseforsikring

Michael Christensen havde ikke nogen rejseforsikring, men nu er der oprettet en facebookgruppe med det formål at samle penge ind til turen hjem. Samtidig blander Dansk Folkepartis sundhedsordfører, Liselott Blixt, sig nu i sagen og siger ifølge avisen, at der skal sættes et konkret tal på omkostningerne ved rejsen med lægelig assistance, så det bliver nemmere at få folk til at donere eller finde en sponsor, der vil betale billetten. 

Ifølge folketidende.dk er der lige nu samlet 2659 kroner ind. Her kan du se facebookgruppen, der samler ind til formålet.